1.
De Spacetunnel

Na een kleine aarzeling durf je dan toch de gok te wagen. Je kijkt de tunnel in en ziet niets anders dan rook, lazers en voor de rest een groot zwart gat… Na die eerste stap snap je direct waarom iedereen – letterlijk – ondersteboven is van de Spacetunnel. Omdat je met de ene hand […]

Lees meer

2.
Schnucki Putzi TurboDisco

De deelnemers aan ‘Schnucki Putzi TurboDisco’ staan op een groot horizontaal wiel. Terwijl het wiel ronddraait zullen de deelnemers ten strijde gaan om elkaar van het wiel af te krijgen. Of misschien beter gezegd, zullen alles op alles moeten zetten om niet van het wiel af geslingerd te worden. Ze zijn niet alleen elkaars tegenstanders. […]

Lees meer

3.
Canapult

Snelheid, spektakel, water, adrenaline, g-krachten en ontzettend veel plezier. Allemaal factoren die samenkomen in het opwindende spel Canapult.

Lees meer

4.
Badkuip Kaninchen Hänchen

BadkuipKaninchenHänchen is een combinatie van middeleeuws duelleren, glijden en een queeste naar het antwoord op het fundamentele vraagstuk; de kip of het ei.

Lees meer

5.
Flipperfest

Als je van een potje Pinball al blij wordt. Dan word je van een potje Flipperfest helemaal wild.

Lees meer

6.
Körfling

Coastin’ op een gepimpt(e) bed/bank van Körfling vang je met je team zoveel mogelijk knuffels terwijl je afgeschoten wordt over de rainbowroad.

Lees meer