Meer over De Spacetunnel

Na een kleine aarzeling durf je dan toch de gok te wagen. Je kijkt de tunnel in en ziet niets anders dan rook, lazers en voor de rest een groot zwart gat… Na die eerste stap snap je direct waarom iedereen – letterlijk – ondersteboven is van de Spacetunnel. Omdat je met de ene hand een biertje vakkundig recht probeert te houden, gebruik je de andere maar om steun te vinden aan de zijkant van de continu draaiende tunnel. Je baant je een weg door het rookgordijn en de massa feestende festivalgangers. Als je eenmaal je oriëntatie weer hebt gevonden en je een slok van je inmiddels halfvolle biertje neemt, kijk je om je heen. Je waant je in een andere wereld, een wereld die altijd in beweging is en nooit stilstaat.

Terwijl je de balans probeert te houden, dans je op het ritme van de lekkerste elektronische klanken. Je tuurt in de verte, op zoek naar de bron van de beats. En dan lijkt het wel of je gek wordt… Vertwijfeld kijk je om je heen, maar jij staat toch echt gewoon rechtop!? Hoe kan het dan dat de DJ jouw op de kop in de ogen kijkt? Stap voor stap meelopend met de draaiende tunnel trek je al snel de conclusie: niet jij, maar de DJ hangt op kop! Je ziet hoe hij meedraait met de tunnel en als een ware acrobaat zelfs ondersteboven zijn kunsten uit weet te voeren.

Eenmaal bijgekomen van de gekte denk je in jezelf: wat een rare wereld… Al dansend en spacend spring je in het rond en denkt maar één ding: ik wil deze wereld nooit meer verlaten.Terug naar overzicht

Kiek(jes) eens aan